11.30. 2013

New H&M ss14 collection

9_1.jpg

2_1.jpg5.jpg1_1.jpg6_1.jpg8_1.jpg3_1.jpg7_1.jpg4_1.jpg

A héten a H&M bemutatta a showroomjában a jövő évi tavaszi/nyári kollekcióját. Egy kisebb blogger csapattal (Dave, Beauty Junkie, Fashion is my cure, Fifty pairs of Shoes, Lili) érkeztünk a helyszínre. Sajnos Chaby lemaradt a képről, mert ő egy kicsit késve érkezett, de végül sikerült csatlakoznia hozzánk. :) Végig néztük alaposan a ruhákat és közben készítettem nektek pár képet is róluk, hogy láthassátok mire számíthattok a boltokban. Nagyon jó érzés számomra, hogy egyre nagyobb a blogger közösségünk és mindenhova együtt tudunk menni. :)

Puszi, Festy

 
H&M introduced its next year's spring/summer collection in its showroom this week. We arrived at the venue with a blogger company (Dave, Beauty Junkie, Fashion is my cure, Fifty pairs of Shoes and Lili). Unfortuntely, Chaby missed the photograph because he was a bit late but finally managed to join us. :) We looked through the clothes carefully and I also took some photos of them so that you will know what to expect in the shops. It is a really good feeling for me that our blogger community is rapidly growing and we can go everywhere together. :)
X x 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr425669224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása