04.20. 2014

F&F A/W 14 SHOW in London #2

london2-s.jpg

london1-s.jpglondon5.jpglondon7.jpglondon6.jpglondon8.jpglondon10.jpglondon9.jpglondon11.jpglondon3.jpglondon13.jpglondon14.jpglondon4.jpg

Ahogy ígértem, ebben a posztban megmutatom nektek a fekete selyem overálomat, amit az F&F show-n viseltem. Chaby készített rólam pár outfit képet indulás előtt még a hotel udvarában. Sajnos kicsit zajosak lettek a fotók, mert már ment le a nap, és az én gépem azokat a fényviszonyokat már nem túl jól tudja lekezelni.


Kora este a kis csapatunkat egy busszal vitték a Somerset house-ba, ami helyszíne szokott lenni a London Fashion Week-nek is. Szokás szerint egy óriási sátrat húztak az épület udvarába. Már izgatottan vártuk a bemutatót, hogy végre megismerhessük az F&F 2014-es őszi/téli kollekcióját. A divatbemutatókon mindig bajban vagyok, hogy fotózzak, videózzak vagy csak gyönyörködjek az alkotásokban… :) Az F&F kollekciójára idén télen jellemzőek lesznek az elegáns és szexi ruhadarabok. A tavaszi trendből tovább vitték az áttetsző anyagokat, viszont ősszel már a sötét színek fognak dominálni. A koktélruhákból biztosan be fogok szerezni egyet! :)


A bemutatót követte egy állófogadás, és közben lehetett ismerkedni is másokkal. Chabyval éppen készíteni akartunk egy közös képet a fotófal előtt, amikor egy forgató csoport elkapott minket, hogy beszéljünk a divatbemutatóról és a saját stílusunkról. Még sose adtam interjút angolul, így egy kicsit izgultam, de a hely hangulata hamar feloldott és a végére egész jól belejöttünk. :)


Miután besötétedett végig sétáltunk a Temze partján a kikötőig és ott felszálltunk egy luxus hajóra, ahol több fogásos vacsorával vártak minket. Jamie Oliver állította össze a különleges menüsort. A folyón végigsuhantunk keresztül a városon, ami gyönyörűen ki volt világítva… Felmentünk a tetőre és élveztük a kilátást, közben boroztunk és kellemes RnB zene szólt… Azóta is sokszor eszembe jut ez a csodálatos élmény…


Végül visszavittek minket a szállodába és kimerülten egy jót aludtam a szobámban. A többi napról is majd készítek nektek egy összefoglaló posztot! :)


Puszi, Festy



As I promised, I will show you my black silk overall in this post which I was wearing on the F&F show. Chaby took some outfit photos of me on the hotel's grounds before leaving. Unfortunately the photos are a bit blurred as the sun was already setting and my camera is not good enough for these light conditions. 
Our little team was taken by bus to the usual venue of the London Fashion Week, the Somerset House. As usual, there was a huge tent built up in the courtyard of the building. We were looking forward to the show to be able to see the 2014 autumn/winter collection of F&F. During fashion shows I always hesitate whether to take photos, videos or just look at the creations... :) Elegant and sexy pieces will characterize this winter's F&F collection. They took transparent materials from the spring trend but the colours will be darker in autumn. I'm sure I will get one coctail dress! :)
A reception followed the show where we could get to know other people. When Chaby wanted to take a photo of us in front of the photo wall, a shooting crew caught us and asked us to talk about the fashion show and our own style. I had never given an interview in English before so I was a bit nervous, but the atmosphere of the place made me relaxed and it was quite good finally. :)
After it got dark, we walked along the bank of the Thames to the port and boarded a luxury boat. We were welcomed with a three-course dinner. Jamie Oliver put together the special menu list. We went through the city on the river, it was nicely lit up... We went up to the roof and enjoyed the view, drank some wine and listened to RnB music... I keep recalling these nice memories... 
Finally, we were taken back to the hotel and I had a nice sleep after this exhausting day. I will also sup up the rest of the days to you! :)
X x
Festy
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr416053053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geluska 2014.04.20. 22:08:19

Nagyon jók a fotók, az ételek guszták :) Te pedig csinos vagy mint mindig :)

Festy 2014.04.21. 14:17:18

@geluska: nagyon fontos, hogy szép képek készüljenek, hogy élethűen vissza tudjam adni az élményeket. :)
Köszi, nagyon aranyos vagy! pusziii

geluska 2014.04.21. 19:34:31

Ez nagyon jól sikerült :) Újra megnézve és teli pocakkal is meg tudnám enni :D
süti beállítások módosítása