05.30. 2014

Flashy clothes

festy2s_5.jpg


festy1s_7.jpgfesty5s_5.jpgfesty4s_3.jpgfesty3s_6.jpg

FotóGregus Máté 
Location: Szeged

Outfit:
Jacket: F&F
Top: H&M
Skirt: Mango
Sandals: Primark
Watch: Michael Kors
Bracelet: Cruciani
Necklace: Forever21



Gondolom sokan szerettek inkább homogén szetteket összeállítani, és a biztosra menni, amikor reggel válogattok a szekrényetekben. Akik nem preferálják a színes dolgokat és a feltűnő darabokat, azoknak azt tudom ajánlani, hogy szépen lassan haladjanak és kísérletezzenek. 


Először lehet kezdeni egy kisebb kiegészítővel, aminek elüt a színe a többi rajtunk lévő ruhától. Ha már bátrabbak vagyunk, akkor már belecsempészhetünk a szettünkbe egy élénkszínű szoknyát, felsőt vagy blézert is. Arra azért figyeljetek oda, hogy nem túl előnyös sok színes ruhadarabot egyszerre felvenni, mert akkor épp az ellenkezőjét érjük el annak, amit szeretnénk!

Én a mostani outfitemben egy szép neonszínű szoknyát választottam, ami meghatározza a teljes outfitet, ezért jól passzolnak hozzá a fehér színű ruhadarabok. Ezeken felül még belecsempésztem egy-két kisebb színes kiegészítőt is.

Remélem, hogy ezzel a poszttal tudtam adni nektek egy kis bátorságot, ahhoz, hogy simán bevállaljatok színesebb és feltűnőbb dolgokat is a jövőben! :)

Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr16238934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása