07.29. 2014

Blogger trip to Designer Outlet Parndorf - Festival outfit

festy-chaby1.jpg

festy1.jpgfesty4.jpgfesty5.jpgfesty2.jpgfesty3.jpg3.jpgPhoto by Gregus Máté

Hat: Lacoste
Bracelet: Fossil
Denim vest : Philipp Plein
Heels: Philipp Plein
Shorts: Karl Lagerfeld


Pár hete az Instagramomon már láthattátok, hogy PandArteval, Chabyval és Maggievel ismét Parndorban jártunk a Designer Outletben, ahol egy vidám napot töltöttünk. Először is körbenéztünk az üzletekben, mert elkezdődött a nyári leárazást és akár 70%-os kedvezményt is lehet kapni. Gyorsan ki is használtuk és vettünk pár designer darabot. Én a Karl Lagerfeld boltba szabadultam be. :) Itt láthatjátok a zsákmányaimat.
A boltokból összeállítottunk négy féle outfitet, hogy ötletet meríthessetek a nyári szezonra. Az első téma a fesztivál szettek. :)
Tavasszal már láthattatok egy közös outfit posztot Chabyval, amiben egy romantikus szettet mutattunk meg nektek. Mivel nagy sikere volt, ezért gondoltuk megismételjük az ötletet. Ezúttal egy sokkal merészebb, sőt, egyenesen szexi összeállítást készítettünk. 

Első körben érdemes arra odafigyelni, hogy a párunkkal hasonló színárnyalatú ruhákat válasszunk és az azonos stílusnak is célszerű visszaköszönnie a szetteken. Ha ezekre az alapszabályokra figyelünk, akkor már nagyon nem nyúlhatunk mellé. A mostani összeállításunkban az összekötő elemek a farmerdzseki és a farmermellény szegecsekkel. 

Szeretek játszani a stílusokkal ezért is próbáltam ki, hogy a csajos flitteres felsőre felvettem egy rockos mellényt, majd mindezt megfűszereztem egy etno stílusú napszemüveggel. 

Mindenkit csak bíztatni tudok arra, hogy merjen összhangban lenni öltözködés terén is a párjával, és kísérletezni a stílusokkal! 

Puszi, Festy
7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr486557073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.30. 15:04:34

miért kell összeöltözni a pároknak?

Jokerpofa 2014.07.30. 17:12:43

@doggfather: állítólag a csajoknál most a boyfriend jeans a menő, de én már várom, amikor a cukipasiknál lesz menő a girlfriend jeans

Mira Galaham 2014.07.30. 17:54:06

Miért eres a kézfejed és a lábad? Ez a cipő is kényelmetlen volt?

nevetkőzzcsakszopnifogsz! 2014.07.30. 18:05:15

@doggfather: különben be sem engednek a prémium fesztiválokra, nem lehet csak úgy tiritarkába megjelenni, színvonal érted

Jokerpofa 2014.07.31. 11:07:22

@doggfather: amikor a pasikád farmernadrágját veszed fel utcára

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.31. 11:24:36

@Jokerpofa: jó nagy hülyeségnek hangzik. Megnézném ahogy a 30 centivel, és ugyan annyi kilóval könnyebb feleségem grasszálna a nadrágomban. :D
süti beállítások módosítása