08.01. 2014

Beauty - A new luxury BIO product the NUXE launch in Hungary


nuxe2.jpg

nuxe1.jpgnuxe4.jpgnuxe3.jpgnuxe5.jpg

 

Amikor van egy kis időm, akkor megpróbálom behozni a lemaradásaimat a posztok terén is. A mostani bejegyzéssel is kicsit megcsúsztam, mert ezen a sajtótájékoztatón már több mint egy hónapja jártam. :)

Már többször olvashattátok, hogy közel állnak hozzám a természetes alapanyagú termékek és az egészséges életmód. Ezért is nagyon örülök, hogy egyre több bio termék közül válogathatunk. Ezúttal egy francia luxus krémcsaláddal bővült a magyarországi piac, amit a gyógyszertárakban tudunk megvásárolni, szakmai segítség mellett.
A Nuxe termékek nem tartalmaznak ásványi olajat, szintetikus színezékeket, parabéneket és phenoxyethanolt, és 80%-ban természetes alapanyagokból készülnek. A laboratóriumot az állandó innováció jellemzi, számos általuk kifejlesztett növényi kivonat áll szabadalmaztatás alatt.
Puszi, Festy
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr866565079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geluska 2014.08.01. 14:09:42

Biztosan szuper jó termékek :)
süti beállítások módosítása