08.13. 2014

Sziget Fesztivál 1st day

sziget7.jpg



sziget6.jpgsziget8.jpgsziget11.jpgsziget10.jpgsziget9.jpgfesty1s_1.jpgsziget2.jpgsziget5.jpgsziget3.jpgsziget4.jpgsziget13.jpgsziget12.jpgsziget14.jpgPhoto by Szín Róbert

Outfit:
Top: Primark
Shorts: Vintage
Boots: Szputnyik Shop
Backpack: Urban Outfitter
Hat: H&M
Watch: Casio
Bracelet: Cruciani
Nacklace: Primark


A Balaton Sound után végre elkezdődött a Sziget Fesztivál is. Újra összeállt a Fashion Street Budapest divat nagykövet csapata (Andi, András, Gábor, Robi és Festy), hogy megkeressük a legjobb stílusú vagy legkülönlegesebb öltözködésű szigetlakókat. Az első napunk inkább a bejutással és a terep felmérésével telt el. Meglepően sokan voltak az egész Sziget területén. A fesztivál jellegéből adódóan az outfitek itt sokkal rockosabbak és alternatívabbak, mint a Sound-on voltak. Párat lencsevégre is kaptunk! Készítettünk egy táblát is a projekthez, amit egyenesen imádtak az emberek, mindenki azzal akart fotózkodni. :)

Ezen a Linken tudjátok követni percre pontosan a divat nagykövetek aktivitását a Szigeten:
http://fashionstreet.hu/sziget/


Puszi, Festy



klasshu04banner.jpg
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr276599871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása