08.24. 2014

My favorite beach outfit

butik3s.jpg

butik4s.jpg01s.jpgbutik5s.jpgbutik2s.jpgbutik1s.jpg0000s.jpg000s.jpgfesty7s_3.jpg0s.jpg00s.jpgPhoto by Beauty Junkie
Helyszín
Butik Design Rooms 

Outfit:
Bikini: Calzedonia
Bracelet: Cruciani
Hat: F&F
Shorts: Mango


Idén elég szeszélyesre sikerült a nyári időjárás és mindenki azt várta, mikor köszönt be az igaz jó idő tartósabban. Ha pár napra melegebbre fordult, akkor végre mehettünk a vízpartra barnulni és kikapcsolódni. Úgy sejtem, mindenkinek van kedvenc strand outfitje. Ezúttal én is megmutatom nektek, hogy miben szeretek leginkább lenni, ha strandra megyek.

Nem szoktam túlbonyolítani dolgot. A hangsúlyt általában a fürdőruha kiválasztására fektetem. Nagyon fontosnak tartom, hogy a bikini mindkét része előnyös legyen a testalkatomhoz, és másodlagos számomra a színe és a mintája. 

Ha tehetem pántnélküli melltartót választok, mert abban nem keletkezik két fehér csík a kulcscsontom felett. Még egy jó tanács, a fürdőruha vásárláshoz. Inkább szánjunk rá több időt, és fektessünk bele energiát, hogy végigpróbáljunk többféle fazont, mert ránézésre ritkán találjuk el az ideális formát. De végül megéri az eredményért!

Ha már megvan a tökéletes bikini, akkor felhúzok hozzá egy kényelmes rövidnadrágot toppal és egy papuccsal. A strandszettből nálam nem maradhat ki a nagy karimájú kalap se, ami szuperül megvéd a naptól és még öltöztet is. Akik szeretik a kiegészítőket, azoknak tudom ajánlani a színes tengerparti karkötőket csuklóra és bokára is. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr376635963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása