09.27. 2014

Milan Fashion Week - Gucci SS15 show

gucci1.jpg

gucci2.jpggucci3.jpggucci7.jpggucci8.jpggucci9.jpggucci10.jpgmfw2.jpggucci4.jpggucci11.jpgchiara1.jpgchiara2.jpgIgy-rajtolt-a-Gucci-elso-nap-a-Milan-fashion-Weeken-(1).jpggucci1 2.jpgOutfit:
Dress: Janka Arnóczy
Bag: Calvin Klein



Hajnalban megérkeztünk Magdival Milánóba és a hotelszobánkban már várt ránk a névre szóló Gucci meghívónk. Gyorsan felöltöztünk és indultunk is a belvárosba, ahol már gyülekeztek a hírességek, bloggerek és fashionisták, akik közül legnagyobb örömükre személyesen is megismerhettük nagy kedvencünket, Chiara Ferragni-t.

Szerencsére a bemutatón kiváló helyet kaptunk, a 3. sorban Anna dello Russo mögött ültünk, és akár merre néztünk a divatszakma legnagyobbjait láthattuk. Nem hiába ezzel a show-val indult Milánóban a fashion week, az ikonikus olasz divatház ezúttal is lélegzetelállíító kollekciót alkotott.

Hatalmas élmény volt ez nekünk, és még mindig alig hiszük el, hogy a divatszakma legmagasabb szintjére is betekinthettünk, annál is inkább, mert egy blogger életében az jelenti az egyik legnagyobb sikert és elismerést, hogy meghívjást nyer egy hasonló show-ra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr276737161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása