10.21. 2014

Milan Fashion Week - Black and white striking coat

festy1s_2.jpg


festy2s_3.jpgfesty3s_3.jpgfesty4s_1.jpgfesty5s_3.jpgPhoto by Beauty Junkie

Outfit
Kabát: Janka Arnóczy
Garbó: H&M
Szoknya: H&M
Táska: Calvin Klein
Karkötő: Cruciani
Bőrkarkötő: Timea Talian Design

 

Már többször olvashattátok tőlem, hogy szeretem a feltűnőbb darabokat, és talán az is kiderült már számotokra, hogy nagyon fontosnak tartom, hogy tehetséges fiatal tervezőket mutassak be nektek. Az utóbbi időben tudatosan keresem és figyelem azokat a designereket, akiknek a stílusa közel áll hozzám és érzek bennük valami pluszt. Így esett ezúttal a választásom Arnóczy Jankára, akinek ezt a különleges kabátját Milánóban a divat héten viseltem.

Ha bevállaltok egy feltűnő mintás kabátot, pulóvert vagy nadrágot, akkor érdemes a többi ruhadarabnak egyszerűnek és letisztultnak lennie, hogy a hétköznapi hordhatóság határain belül maradjatok. Csak a vérbeli fashionisták tudják jól hordani a mix and much stílust, viszont ők napról napra követik a trendeket és rengeteg street style anyagot néznek hozzá. 

A fekete, a fehér és a szürke színnel szinte nem lehet mellé fogni, mert ezek a semleges színek teljesen jól kombinálhatóak mintákkal. A mai szettemnél a szürkét választottam alapszínnek és egy kicsit feldobtam ezzel a narancssárga garbóval, mert a színe visszaköszönöm a kabátom belsejében.

Merjetek kísérletezni és egy kicsit kilépni a komfort zónátokból!


Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr476815293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása