11.26. 2014

Berlin trip - P&G Future Fabrics #1

2_1.jpg

13.jpg4_1.jpg19.jpg3_1.jpg6_1.jpg5_1.jpg0.jpg1_1.jpg9.jpg17.jpg16.jpg15.jpg14.jpg

Pár hete Berlinben nagy élményben volt részem, mert először vehettem részt egy nemzetközi sajtótájékoztatón, a P&G Future Fabrics eseményén. A világ minden részéről jöttek újságírók. Érdekes előadásokat hallhattunk a kognitív érzékelésről és divat kapcsolatáról. Szeretem, amikor tudományos oldalról is megközelítünk dolgokat, és betekinthetünk innivatív kutatásokba. Azt is nagyon élvezem, amikor multikultúrális közegben mozoghatok és megismerkedhetek új emberekkel más országokból...


Utána kis csoportokra osztottak bennünket, és megismerkedhettünk a Lenor és az Ariel legújabb termékeivel és azok hatásaival. Bevallom eddig nem nagyon mostam a ruháimat tudatosan, és nem néztem, hogy milyen szereket használok… Csak leemeltem a polcról egy mosóport, ami éppen szembe jött. Eddig nem tudtam, hogy a Lenor mikrokapszulákat tartalmaz és amikor a ruha érintkezik a bőrünkkel ezek kipukkadnak, és egész nap illatoznak. Az Arielről is láthattunk különböző teszteket, hogyan tartja meg az anyagok színét és formáját. Nem is gondoltam volna, hogy egy jó mosószerrel megóvhatjuk a szép, és értékes ruháinkat.


Annyi élmény ért még az utazás alatt, hogy azokat a következő posztban osztom meg veletek. :)


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr346933531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása