11.28. 2014

White and gray outfit

festy7.jpg



festy3.jpgfesty2.jpgfesty6.jpgfesty5.jpgPhoto: Bodnár Zsófia

Outfit:
Jacket: H&M
Jeans: Zara
Top: H&M
Bag, wallet: Cango&Rinaldi 
Shoes: Converse
Lether bracelet: Cango&Rinaldi



Tudom jól, hogy hajlamosak vagyunk feketébe borulni, amint bejön a rossz idő. Én sokszor azon veszem észre magamat, hogy már megint egy fekete bőrdzsekit vagy ruhadarabot vettem a boltban, vagy a szekrényemből is a sötétebb színeket kezdem el használni. Először biztos, hogy tudatosan kell összeállítani olyan szetteket, amik inkább világosabbak, hogy egy idő után automatikussá váljon a hordásuk télen is.


Szerencsére a boltokban nagyon szép teveszínű és tört fehér kabátokat lehet kapni, amiktől egyből kedvet kapunk a világos színekhez. Azt tapasztaltam, hogy idén az utcai divatban erőteljesen dominálnak a monokróm színek, sokszor fehéret fehérrel és feketét feketével kombinálnak. Mi se riadjunk meg attól, hogy télen egy fehér "total lookot" állítsunk össze!


A mai szettemben a fehér színt párosítottam a szürkével, amivel egy szép világos homogén hatást szerettem volna elérni.

Remélem, ezután a bejegyzés után ti is kedvet kaptatok a világos outfitek viseléséhez!

Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr146940907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása