12.02. 2014

Springfield campaign - Xmas celebration

karacsony_vegleges_kep-v-s.png

festy5s_1.jpgfesty1s_1.jpgfesty3.jpgfesty2.jpgPhoto by Beauty Junkie


Chabyval kaptunk megint egy izgalmas feladatot a Springfield-től: össze kellett állítanunk egy igazi karácsonyi hangulatú szettet. Ha ide kattintotok, akkor láthatjátok a xmas outfit-ünket a Springfield nemzetközi oldalán is:
http://spf.com/es/bloggers-3

Gondolom már ti is nagyon várjátok az ünnepeket! Én mindig haza utazom a szüleimhez Rácalmásra, hogy együtt lehessek a családommal szentestén. A halászlé a kedvenc karácsonyi ételem, ezért semmiképpen se maradhat ki az ünnepi menüből. :) Utána a  többi napon találkozunk a rokonokkal és a barátokkal, hogy velük is ünnepeljünk egy jót.


00000-s.jpg

Ezt a cuki pöttyös puha pulóvert a tesómnak választottam karácsonyra, mert nagyon szereti a pulóvereket, és tudom, hogy örülni fog neki… Idén sajnos nem tudom odaadni neki pont a karácsony napján, mert Angliában él és nem lesz itthon az ünnepekkor… :( De azért valahogyan biztosan eljuttatom hozzá! :)
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr396953215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása