12.11. 2014

Istanbul - Swarovski SS15 #3

4_3.jpg



3_3.jpg1_3.jpg2_3.jpg14_2.jpg10_3.jpg9_3.jpg11_1.jpg5_3.jpg12_2.jpg15.jpg7_3.jpg6_3.jpg16.jpg
As I promised it earlier, there is still a post about the last day. Our flight departed at 8 pm so we had quite a time to look around the city and get to know the local sights with Krisztina László, the main editor of Marie Claire. 


I think the pictures taken definitely prove that Istanbul is a fantastic place...

We also made an interview with the creative director of Swarovski, Nathalie Colin, you will be able to read it in Krisztina's article in Marie Claire. 

It was difficult to face the cold weather in Budapest when we landed at night after the plus 20 degrees in Turkey... it was much better... :)




Ahogy korábban már ígértem, még maradt egy bejegyzés az utolsó napról. Este 8-kor indult vissza a gépünk, így még elég sok időnk maradt, hogy László Krisztinával, a Marie Claire főszerkesztőjével szétnézzünk a városban, és megismerjük a helyi nevezetességeket. Azt hiszem az elkészült képek önmagukért beszélnek, Isztambul egy fantasztikus hely...


Délután még készítettünk egy interjút a Swarovski kreatív igazgatójával Nathalie Colin-nal, amit majd a Marie Claire-ben olvashattok Krisztina cikkében. 


Éjjel, amikor haza értünk Budapestre rossz volt szembesülni a hideggel a kinti 20 fok után...az sokkal jobban esett...:)

Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr546966075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása