12.12. 2014

Pandora - What could we wear for the company xmas party

festy11s.jpg


festy7s.jpgfesty12s.jpgfesty1s_2.jpgfesty9s.jpgfesty5s_2.jpgfesty10s.jpgfesty2s_1.jpgfesty4s_1.jpgfesty3s_1.jpgFotó: Gregus Máté


Outfit:
Dress: Marks and Spencer
Coat: Zara
Heels: Karen Millen
Bag: Laoni
Bracelet: PANDORA ESSENCE




Sokszor nem tudjuk, hogy miben menjünk az év végi karácsonyi vacsorára, amit a munkahelyünk szervez. Ilyenkor szoktunk elmenni pánikszerűen vásárolni, hogy a munkatársaink előtt tényleg a legjobb formánkban jelenjünk meg. Ezeken az eseményeken érdemes a biztosra menni, és egy csinosan elegáns ruhát választani.

Semmiképpen ne legyünk szélsőségesek, ne vetkőzzünk ki önmagunkból, és hiszen nem bulizni megyünk a barátnőinkkel, így a legszexibb szettünket. se ilyenkor vessük be Egy másik hiba, hogy ugyanabban vagyunk, amiben mindennap a munkahelyen láthatnak bennünket a kollégáink.

Puszi, Festy

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr976978641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

élhetetlen 2014.12.13. 16:12:25

Na, ez hülyeség. A nap mint nap látott kollégák kedvéért új ruhát venni! A tíz éves osztálytalálkozóra esetleg. Felveszünk egy kicsit jobb cuccot, mint egy átlag hétköznapon, ennyi. Ráadásul az én tapasztalatom az, hogy a céges bulira a munkahelyről megyünk, mert van olyan kolléga, aki 50 km-re lakik, nem megy haza előtte, a bentlakók meg nem égetik a „nagyestélyivel”. Ha ez a cikk nem erről szól, hanem a vezérkar zártkörű bulijáról, akkor visszavontam mindent.

ugromokus27 2014.12.22. 18:37:42

Szép, is elegáns is, de a cipő orra, az rejtett magasítás miatt gnóm, elrontja az összképet. Ennél sokkal szebbet érdemelsz.
süti beállítások módosítása