12.29. 2014

New Year's eve look

festy1-v2.jpg



festy1-vb.jpg
festy3_2.jpgfesty7_1.jpgfesty2_2.jpgfesty4.jpgfesty4b.jpgfesty5_1.jpgPhoto by Bodnár Zsófia

Outfit
Top: Anima Couture
Skirt: H&M
Watch: Michael Kors




Nekem már megvan a szilveszteri parti szettem! Ti hogy álltok vele? :) Nem bonyolítottam túl. Felvettem egy szexi fekete átlátszó tüll hátú felsőt, amit összepasszintottam egy arany flitteres mindi szoknyával. A fekete arany kombot mindenkinek csak ajánlani tudom, mert azzal nem nagyon lehet melléfogni! :)

Minden évben nálam tartjuk a szilveszteri bulit, ez már hagyomány, hogy a barátaim mindig hozzám jönnek, hogy együtt ünnepeljük az újévet. PandArte barátnőm a felelőse egy szép szokásnak, hogy megtöltünk egy üveget a kívánságainkkal. Mindig izgalmas, hogy kinek mi teljesült, az elmúlt évben. Majd éjfélkor újabb álmokat teszünk az palackba...


Puszi, Festy



I already have my New Year’s Eve outfit! And what about you?


I didn’t complicate it at all: I get on a sexy, sheer black tulle top which I passed to a gold sequined midi skirt. I’m sure that your outfit will be great too if you are going to wear the same black-gold combination as me, so I can highly recommend it to you!


My friends and me having our New Year’s eve celebration at my place  - now It’s a tradition for years now. My friend, PandArte have a special habit: we write down to our wishes for the next year to a little piece of paper and put it in a glass. Every New Year’s eve we break out the previous bottle of glass – It’s so exciting to see which dreams was coming true in this year…On midnight we put the bottle full of our dreams again…

Festy 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr617020813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása