01.10. 2015

Carnival is up!

festy1.jpg

festy2.jpgfesty3.jpgfesty4.jpgfesty6.jpgfesty5.jpgPhoto by Bodnár Zsófi

Outfit
Dress: Anima Couture
Heels: Manolo Blahnik
Bracelet, rong: FREYWILLE
Mask: Velencéből

 

Lassan közeledik a farsangi és a báli szezon, így érdemes időben elgondolkodnunk, hogy egy-egy nagy esemény előtt honnan, és milyen ruhát szerzünk be. Ha egyedit szeretnétek, akkor két lehetőség van, varrattok egy különleges ruhát egy tervezővel, ami időigényes folyamat, viszont bálkirálynőnek érezhetitek magatokat vagy egyszerűen csak kikölcsönöztök egyet. Ha nem akarjátok ennyire se túl bonyolítani, akkor érdemes szétnézni a mostani nagy leárazásban, mert ilyenkor szép darabokra lehet bukkanni, egész jó áron.


Az én farsangi ruhám egy egyszerű tűzpiros koktél ruha lesz, amihez felveszem ezt a titokzatos velencei, kézzel készített maszkot és színes ékszereket is. Ilyenkor előkerül a Manolo Blahnik cipőm is, amit csak különleges alkalmakra tartogatok.


Ti hogyan készültök a farsangi szezonra?


Puszi, Festy



Carnival and ball-season is almost here, so it's time to think about what type of dress you'r going to wear - and especially where can you buy it!

 If you'd like to something special you have two options: make a dress with a designer (what takes a lot of time - but you can really feel yourself the Queen of the ball) or simply  just rent one.
If you dont want make your outfit complicate at all, you should visit the fast-fashion store's january sale, because you can find quite good dresses in a very good price. 

My  carnival dress is going to be this simple, red coctail dress with colourful jewelleries and with a mystic, hand-made mask from Venice.
Finally, I can get out from the wardrobe my Manolo Blahnik heels as well - which I wear only in special events.

How do you preparing for the carnival season?

Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr987058433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása