01.17. 2015

ALEXANDER WANG X H&M - Gray on gray

festy2s_3.jpg


festy1s_2.jpgfesty3s_3.jpgfesty5s_2.jpgfesty4s_3.jpgfesty6s.jpgfesty-chaby1s.jpgfesty-chaby2s.jpgPhoto by Biró Zoltán

Total look: ALEXANDER WANG X H&M


Azt hiszem a szürke szint sokan szeretjük, mert azzal mindig a biztosra megyünk. Ebben a bejegyzésben szeretnék adni nektek néhány hasznos tippet, arra vonatkozóan, hogyan hordjuk úgy a szürke ruháinkat, hogy ne legyünk unalmasak. Chabyval szokás szerint összeöltöztünk, hogy azt is megmutassuk, hogyan tudják a fiúk is kombinálni a szürke színt.

Nagyon fontos, hogy milyen fazonú a ruha, mert már azzal izgalmassá tudjuk tenni a szettünket, és nem feltétlenül mindig a színekkel kell kirikítanunk a tömegből. A szürke színnek rengeteg árnyalata van, és nagyon jól mutatnak együtt.

Ezúttal egy sportosan szexi outfitet állítottam össze, ami szürke minden árnyalatából áll. Az a legfontosabb, hogy ti is a saját stílusotokra formáljátok a szetteteket, és azon belül halmozzátok a szürke minden árnyalatát.

Remélem, kedvet kaptatok egy szürke outfit összeállításához! :)

Puszi, Festy



I guess many of us like grey colour as it is a safe solution. I would like to give you a few useful tips in this post on how to wear our grey clothes and avoid being boring. We dressed alike with Chaby as usual to show you how boys can also combine grey colour. 

It is very important what the clothes are like as it can already be exciting, colours are not necessarily needed for that effect. Grey has plenty of tones and they look good together. 

This time I put together a sporty and sexy outfit from different tones of grey. It is crucial that you form the outfit in your own style and put on as many tones of grey as you can. 

I hope you will want to compile a grey set of clothes now! :)

Festy
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr487082613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Betty Szanto 2015.01.21. 21:34:00

Hey Festy,
Wonderful photos!
I nominated you for One Lovely Blog Awards!
bettyfashionlounge.com/2015/01/one-lovely-blog-award.html
süti beállítások módosítása