02.10. 2015

Must have piece of the winter is the white cloth coat

festy1s.jpg



festy2s.jpgfesty3su.jpgfesty5s.jpgfesty6s.jpgfesty4s.jpgPhoto by Gregus Máté

Outfit:
Coat: H&M
Sweater: Süel
Backpack: Lengyel Zsuzsi
Watch: Daniel Wellington
Boots: Mango
Belt: Hermés

Pár éve nagyon népszerűek volt a tollkabátok mindenféle változata, viszont idén a szövetkabátok kerültek előtérbe, és azok közül is a világos színek. Ezen belül is, a fehér, a camel és pasztell a legnépszerűbbek.

Én gyorsan be is szereztem a képeken látható oversized kabátot a mostani leárazásban, 4000 forintért a H&M-ben. Azóta az egyik kedvenc téli ruhadarabom. Imádom kombinálni a fekete cuccaimmal, mert mostanában nagyon rákattantam a letisztult dolgokra, valamint ennek a két színnek a kombinációjára.

Még egy jó tanács a szövetkabátokhoz: mindenképpen rétegesen kell aláöltözködni, mert bár szépek, divatosak, többnyire nem túl vastagok.

És nem feletkeznék meg a nagy őrületről a designer hátizsákokról sem. Nekem is van egy gyönyörű darabom Lengyel Zsuzsitól. Imádom, mert cool és iszonyatosan kényelmes. :)

Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr247159187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása