03.03. 2015

Our first day at Milan Fashion Week

unnamed-2.png



unnamed-8.jpgunnamed.pngunnamed-4.jpgunnamed.jpgunnamed-5.jpgunnamed-7.jpgunnamed-2.jpgimg_9516.JPGimg_9536.JPGimg_9538.JPGunnamed-11.jpgimg_9747.JPGimg_9774.JPGunnamed-12.jpgimg_9555.JPG
Photo by Szín Róbert 

Sziasztok!
Kedd délután Maggie, Chaby és én végre megérkeztünk Milánóba, a 2015-ös őszi-téli divathétre!
Első utunk egyenesen Roberto Cavalli showroomjába vezetett, hogy átvehessük a meghívónkat a Just Cavalli bemutatójára, majd kiélveztünk a szabad esténket és a belvárosban csavarogtunk.
Másnap pedig még ennél is izgalmasabb napunk volt!
Mindannyian a magyar tervezők camel outfitjeiben vettük birtokba Milánó utcáit, mire pedig a Gucci show helyszínére értünk, már ott tolongtak a világhírű fashionisták, modellek és bloggerek: még Anna dello Russo-val, Bryanboy-jal és Linda Tol-lal is találkoztunk! 
A nap ezek után interjúkkal és streetstyle fotózásokkal telt: többek között a WWD, a Glam.com és a brit Glamour riporterével is beszélgethettünk, majd Alberta Ferretti bemutatójának backstagében a MAC vezető sminkesét (Diane Kendal) is ki tudtuk faggatni egy-két háttérinfó erejéig.
Hamarosan újból jelentkezek!
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr787220259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása