04.10. 2015

Beauty - Permanent Home Hair Removal

6.jpg



4.jpg3.jpg5.jpg


Korábban már olvashattatok a blogomon a tartós szőrtelenítésről. Amióta kipróbáltam, azóta mondhatom, hogy teljesen függő vagyok. Ezért nagyon örülök, hogy tesztelhetem a Remington legújabb IPL technológiát alkalmazó tartós szőrtelenítő készülékét. Már izgatottan várom a hatását. Ezúttal a lábaimon fogom kipróbálni és pár hét múlva beszámolok nektek mindenről. :)


I
tt olvashattok egy kis leírás a készülékről:

Az i-LIGHT intenzív villanófényes technológia segítségével távolítja el a szőrzetet. A professzionális szőrtelenítéssel foglalkozó klinikák is ugyanezt az eljárást alkalmazzák.
A kibocsátott nagy energiájú pulzáló fény (Xenon villanólámpa és fókuszáló optika segítségével) a bőrön áthatol, egészen a szőrtüsző mélyéig, a besugárzást elnyeli a szőrszál sötét pigmentje (melanin), és átalakulva hőenergiává roncsolja a szőrtüszőt.
Az i-LIGHT a lézerrel szemben nagyobb energiát és nagyobb területen sugároz, ezáltal mélyebbre hatolva fejti ki a hatását a szőrtüszőkre a bőrben.
Az i-LIGHT, a kozmetikai szalonban végzett lézeres kezelés egy sokkal olcsóbb alternatíváját jelenti.


A készülék használatát meg tudjátok nézni ezen a videón:




Ha valakit érdekel a szőrtelenítő, most 15 000 Ft kedvezménnyel meg tudja venni!

Ha bármilyen kérdésetek van ezzel a témával kapcsolatban, nyugodtan írjatok! :)


Puszi,
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr37357248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása