05.06. 2015

MAGENTA summer collection

8a.jpg



12a.jpg17a.jpg4a.jpg7a.jpg31a.jpg14_15a.jpg40_41a.jpg9aa.jpg

Nyárra hangolva/MAGENTA 2015 nyár

Letisztult, üde és nőies. Ezek jellemzik legjobban a Magenta új, nyári kollekcióját. Tiszta vonalak, izgalmas fazonokban jelennek meg. Egyesek igazi must-have darabok, amik nem hiányozhatnak a nyári ruhatárból, mint a fehér farmer vagy lenge csipke ruha.

„Könnyű, nyári darabok, melyek bármilyen alkalomkor megállják a helyüket. Úgy alakítottuk ki a nyári kollekciót, hogy praktikusan megtalálja a ruháját, aki esküvőre, ballagásra megy, aki egy tengerparti sétára indul, vagy ha valaki egy hétköznapi „szaladgálós” ruhát keres magának. Mindez persze a Magentára jellemző kifinomult és romantikus stílusban.” – nyilatkozta Dankó Ágnes, a MAGENTA tervezője 

Próbáld ki te is 2015 új textíliáit melyek egyszerűen simogatják a bőrödet a hőségben! Az új, nyári kollekció májustól kapható az üzletekben!
Boltlista a honlapon: www.mgnt.eu.

A nyári katalógus itt meg tudjátok nézni: http://issuu.com/magentafashion/docs/katalogus2015nyar2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr387436122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása