05.10. 2015

Paris Fashion Week - Black leather bib shorts

festy1s_1.jpg


festy3vs.jpgfesty2s_1.jpgfesty5s_1.jpgPhoto by Szín Róbert

Outfit
Pants: Cukovy
Top: H&M
Hat: H&M


Sziasztok!

Végre hozzánk is elért a kantáros nadrágok ideje, ami egészen jól kombinálható viselet. Imádom benne, hogy mindenki megtalálhatja a hozzáillő fazont, színt és anyagot.

Legtöbbször farmerból láthatunk ilyen nacikat az üzletekben, viszont én most egy bőrhatású fekete modellbe szerettem bele, és gyorsan össze is állítottam egy black and white outfitet. Lehet hordani kicsit nőiesebben magassarkúval, viszont nagyon jól passzol hozzá egy klasszikus tornacipő is. 

Akik szeretik a 80-as évek stílusát, azoknak tudom ajánlani, hogy crop topot vegyenek fel hozzá, ha még bevállalósabbak vagytok, akkor még félig le is lehet hajtani az egyik kantárját.

Remélem ti is kedvet kaptatok, hogy beszerezzetek egy kantáros nacit vagy előkeresetek egyet a szekrényből anyukátok ruhái közül!

Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr567447990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása