07.06. 2015

Lucia Divatakadémia ** FASHION COURSE-TO-GO

11695554_706864036110050_9073065801077787694_n.jpg



A Lucia Divatakadémia júliustól új kurzussorozatot indít. A fókusz ezúttal azokon a témákon van, amelyeket hazánkban nem tanítanak, vagy csak többéves divatképzések során érhetnek el az érdeklődők. De honnan tudhatnánk, hogy érdemes-e egy téma kapcsán évekre elköteleződnünk? Hogy való-e nekünk? A Lucia Divatakadémia új kurzussorozata, a Course-to-Go keretén belül mostantól azok számára is lehetőség nyílik a szakma legjobbjaitól tanulni, akik még csak pályájuk elején vannak, vagy most kacsintgatnak a divatipar irányába.

A Lucia Divatakadémia Course-to-Go kurzussorozatának alkalmai pár hetente kerülnek megrendezésre, mindig más divatipari témát érintve. A 3 órás „fog és vidd” kurzus lényege, hogy a szakma iránt érdeklődő résztvevők egy előadás során beleláthassanak az adott terület működésébe, kihívásaiba, ezen felül pedig praktikus tippeket és hasznos tanácsokat kapjanak a többéves tapasztalattal rendelkező, méltán neves előadóktól.

Az a megtiszteltetés ért, hogy elsőként én vezethetem be a résztvevőket a divatblogolás kihívásokkal teli világába. Olyan kulisszatitkokat osztok meg, amikkel rengeteg energiát spórolhat egy kezdő blogger: többek között megtanítom a résztvevőket a professzionális blog indításának lépéseire, az együttműködések kezelésére és rávilágítok a legnevesebb nemzetközi blogok sikerének titkára is. A Course-to-Go első alkalmán így olyan világba nyerhetünk betekintést, ami kétség kívül a 21. század egyik legsikeresebb marketing kommunikációs eszközévé nőtte ki magát, s amelyről ilyen formában még nem sok szó esett hazánkban.

A Course-to-Go további alkalmain olyan témák kerülnek terítékre, mint a divatújságírás, a divatfotográfia, a modellügynökségek vagy a divatmagazinok szerkesztőségi világa, így érdemes folyamatosan figyelni a Lucia Divatakdémia honlapját és Facebook oldalát.

A Course-to-Go kétségtelenül a Lucia Divatakadémia egyik legvonzóbb kurzussorozata lesz, hiszen bruttó 9.900 Ft-os kurzusdíjukkal lehetőséget nyújtanak minden divatrajongónak, hogy értékes információk birtokába jussanak. Az őszinte és tartalmas előadások rávilágítva a szakma kihívásokkal teli oldalára, rengeteg időt, és energiát is takarítanak meg azoknak, akik hirtelen felindulásból vágnának bele a divatiparba.

Az első 3 órás előadás július 15-én szerdán este 18:00-kor kezdődik a Desszert.Neked cukrászműhelyben, ajándék desszerttel és üdítővel.

További információ a későbbi Course-to-Go előadásokról és az akadémia többi kurzusáról az alábbi linkeken érhető el, vagy érdeklődni lehet az academy@luanbylucia.com email címen, és a +36 70 368 8074 –es telefonszámon.

http://www.luanbylucia.com/hu/academy/fashion-course-go

http://www.luanbylucia.com/hu/academy/kurzusok

https://www.facebook.com/LuciaFashionAcademy

https://instagram.com/luciafashionacademy/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr477605110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása