08.03. 2015

First Fehérnemű - The luxury swimsuit

festy6s_1.jpg


festy7s_1.jpgfesty1ss.jpgfesty5s_1.jpgfesty2s_2.jpgfesty4s_2.jpgfesty3s_3.jpgPhoto by Szín Róbert
Location: Continental Hotel Budapest

Total look: First Fehérnemű


Sziasztok!

Van egy jó hírem a luxus fehérneműk és fürdőruhák kedvelőinek, hogy végre Budapesten is kaphatóak ezeket a csodák a Haris közben a First Fehérnemű üzletben. Varázslatos fehérnemű szettek, bodyk, kombinék... klasszikusan elegáns és extravagáns harisnyanadrágok, combfixek.. szatén, csipke, pamut hálóruhák, köntösök... divatos bikinik, alakformáló fürdőruhák, minőségi férfi fehérneműk, úszók széles választékban! Itt van egy-két márka ízelítőnek a fehérnemű fanatikusoknak: Aubade, Lisca, Leilieve, Magistral, Gottex, Charmline, Maryan Mehlhorn.
 
Befotózok nektek egy gyönyörű fürdőruha szettet a First Fehérnemű boltból, hogy jobban láthassátok felvéve is ezeket a különleges darabokat. A helyszínen sokat gondolkozunk Robival a fotósommal, hogy mi illene a legjobban ehhez. Végül Robinak eszébe jutott, hogy a Continental Hotel Budapestnek van egy exklúzív tető medencéje, ahol ő már forgatott, és stílusban teljesen passzol a luxus márkákhoz. Szerencsére minden összejött, hogy elkészülhessenek ezek a szép képek. Remélem, nektek is tetszeni fognak! :)
Puszi, Festy
First Fehérnemű bolt elérhetősége:
www.facebook.com/pages/First-Fehérnemű-Haris-köz/
http://www.firstfehernemu.hu


Budapest, Haris köz 2
(20) 487 7090

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr887656330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása