11.06. 2015

This is the best t-shirt for a real cartographer

festy3s_15.jpg



fesy2s.jpgfesty1s_14.jpg2s_1.jpg3s_1.jpg1s_2.jpgPhoto by Szín Róbert

Outfit
Top: Bridget & Olivia
Shorts: H&M
Shoes: Adidas Original - Superstar
Sunglasses: GANT

Sziasztok!


Sajnos még mindig nem tudtam minden New Yorkban készült képet kiretusálni, mert rengeteget készítettünk, de igérem lassan próbálom utolérni magamat. Ezt a szett a kedvenc helyemen lőttük, a Coney Island-en. A felső is nagyon kedves nekem két okból is, hogy az egyik kedvenc tervező párosom készítette a Bridget & Olivia. Akik közül Kovács Dorival ráadásul még egy gimibe is jártunk Dunaújvárosban. :) A másik, hogy a topra egy térkép van rányomva, ami egy térképész divat őrölt lánynak a legkedvesebb dolog, ami létezhet. :)


Örülök, hogy ezeket a szuper térképes mintákat nem csak a tájékozódásra használjuk, hanem a divatban is teret kapnak, mert nagyon jól tudnak mutatni különböző ruhadarabokon. És igazán külünleges lesz a szettünk tőle.


Egyszer nagyon szeretném, ha olyan ruhám lehetne, amin az én általam rajzolt gyengénlátós térkép részletei lennének. Biztos jól mutatnának, és még a figyelmet is fel lehetne hívni vele az esélyegyenlőségre...


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr207871836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása