11.20. 2015

New Mango collection on FashionDays.hu

festy2bs.jpg



festy4bs.jpgfesty1bs.jpgfesty3bs.jpgfesty5bs.jpgfesty2s_5.jpgfesty1s_5.jpgfesty3s_4.jpgfesty4s_3.jpgfesty5s_3.jpg

Sziasztok!

Jó hírem van a Mango imádóknak, hogy már nem csak offline tudják a kedvenc márkájuk legújabb kollekcióját itthon megvásárolni, hanem már a Fashiondays.hu oldalán is! Természetesen az előző szezonból is lehet ezután is kedvezményes áron vásárolni.  


Személy szerint én is nagyon örülök ennek, mert már a kezdetek óta függője vagyok a márkának. Biztos én is ki fogom használni ezt a lehetőséget, mert  sokszor nincs kedvem végig szaladni az összes üzleten, amikor keresek valamit. 


Azt hiszem, kezdek rákapni a webshopok varázsára és egyre többször vásárolok online, mert sokat ülök itthon a gépnél és így nagyon kényelmes nekem, hogy idehozzák házhoz, amit rendelek. Szerencsére a méretekkel nem szokott gondom lenni, mert már elég jól ismerem, hogy melyik márkánál, mekkora ruha kell. :)


Remélem, sikerült egy kis kedvet hoznom nektek, hogy átböngésszétek ezeket a szuper Mango cuccokat!
Kattintsatok is ide: www.fashiondays.hu/s/mango-in-season-mw/


Még egy kis érdekesség a shopping függőknek, hogy bárhol és bármikor vásárolhattok a Fashion Days mobilapplikációival is, ami androidra és iosra is elérhető:  www.fashiondays.hu/mobile

 


Láttátok hogy Black Friday van a www.fashiondays.hu-n? Itt az idő, hogy bevásárolj mindent a karácsonyi/téli szezonra, akár 90% kedvezménnyel! :)
http://bit.ly/1QxPZ9c


Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr798094182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása