01.15. 2016

Beauty - LuX-Factor Eyelash serum

festy5s_2.jpg



festy2s_2.jpgfesty7s.jpgfesty3s_1.jpgfesty1s_2.jpgfesty4s_2.jpgfesty6s_2.jpgfesty8s.jpgPhoto by Bognár Bogi

Sziasztok!


Egy új beauty terméket fogok most tesztelni, a LuX-Factor Eyelash-t, ami segíti a szempillák gyorsabb növekedését és még dúsabbá is varázsolja őket. Ráadásul még a szemöldökre is használható. Természetes anyagokból áll, amik a gondosan lettek kiválasztva. Ezeknek a  klinikailag tesztelt összetevőknek a kombinációjának bizonyítottan serkentő hatása van a szempillák növekedésére és még létrehoz egy vékony védőréteget, ami megvédi a pillákat a töredezéstől. Kúra szerűen érdemes használni a szérumot, egy hónapig mindennap naponta kétszer. 2-3 hét után már szemmel látható lesz az eredmény.


Ma én is elkezdtem használni a LuX-Factor Eyelash-t, és a hatásáról mindenképpen be fogok nektek számolni. Nekem ez a szuper szer nagyon hasznos lenne, mert a sok szempilla spirál használatától, már eléggé megritkultak a pilláim és szeretném visszakapni a régi állapotát! :)


Puszi, Festy


Hi there,

Now I am going to try a new beauty product, the Lux-factory Eyelash, which helps the faster growth of eyelashes and makes them richer. Furthermore, it can be use for eyebrows too! It inculdes carefully assorted natural materials. These clinically tested components guarantee the faster growth of eyelashes, moreover it makes a thin defensive shell across the lashes, which protect them from crashes. Suggested to use the serum as a course, two times everyday during a month. After 2-3 weeks, the result can be seen.

Today, I had started to use the Lux-Factor Eyelash, so I will tell you my experiences. I’m very excited about it, because my lashes are very rare casue the much-much eyelash brush which I use, so I’d like to see them in their originally state. :)

xoxo, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr88263380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása