01.30. 2016

New style in normcore

festy11s.jpg


festy7s_1.jpgfesty9s.jpgfesty8s_1.jpgfesty10s.jpgfesty6s_3.jpgfesty3s_2.jpgfesty5s_3.jpgfesty4s_3.jpgfesty2s_3.jpgfesty1s_3.jpg
Photo by Bognár Bogi


Outfit
Sweater: Mango
Skirt: Stradivarius
Socks: H&M
Shoes: Adidas Superstar


 Sziasztok!


Mostanában világszerte hódít egy új stílusirányzat a normcore, ezért úgy gondoltam, hogy én is összerakok egy ilyen szettet, mert nagyon megtetszett ez a szép letisztult világ. Az a lényege, hogy nagyon egyszerű és letisztult szabású ruhákat vegyünk fel. Ne legyenek rajtunk színek és minták. Keressük ki a szekrényünkből a legegyszerűbb cuccokat és már kész is a divatos outfitünk! :) Nyugodtan összerakhattok egy sima farmert, egy fehér pólóval, a kedvenc tornapciőtökkel, ami nem bonyolult és még is a legterndibb.


Már régóta követek ausztrál és skandináv bloggereket, akik már nagyon magas szinten válogatják össze a minimál ruháikat és szép letisztult kép lesz az összhatás.



Remélem, ti is rákaptok erre az új őrületre, mert engem már lassan teljesen beszippantott! :) 


Sok puszi, Festy



Hello,

Nowadays a whole new brand, which is called Normcore gains upon all around the world. This brand modern and clear wiew gives me some inspirations, so I did my own compositions. The point of normcore is the very sipmle and clean cutting of clothes and the brand ignores the huge amount of colours and the brand also ignores forms. So we‘ve just get on our most simple dresses and stuff and we have new fashionable sets immediatly. :) Leisurely take in pairs an average jeans and white T-shirt with your favourite sneakers. It’s not complicated but in the same time it‘s really fashionable too.


For ages I‘m following australian and skandinavian bloggers, whom makes their sets fascinating high quality.


I hope you’re going to take this style too, because it’s bewitch me slovely... :)


Million kisses,
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr358281134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása