02.08. 2016

Breakfast with Süel

img_8699-2-v.jpg



Hely: NASPOLYA NASSOLDA
Fotó: Mate Gregus Photography
Smink: Lemon

Sziasztok!

Csillag Zsuzsival a Süel tervezőjével együtt reggeliztünk múlthéten, hogy megbeszéljük a 2016-os év izgalmas projektjeit és a csajos programra a raw vegán sütizőben, a Naspolya Nassoldába ültünk be, hogy kipróbáljuk ezeket a különleges édességeket.

Az egyik kedvenc Süel pulcsimat vettem fel, amely tavaly még csak két árnyalatban volt kapható az üzletekben, de idén már többek között a bordó is szerepelt a színpalettán. Szeretem ezeket az oversize pulikat, mert nagyon kényelmes viselet télre, és ráadásul mindenhez jól kombinálható.

Puszi, Festy



Hello,


Last week with Zsuzsi, the designer of Süel we had a great breakfast time in Raw vegan confectionery in Naspolya Nassolda where we tried their delicious specialities while we were discussing this year‘s super new projects.


I wore my favourite Süel sweater, which you can buy in their store in different colours for example claret! I love this kind of oversize sweaters, because they are comfortable for winter and I can vary them so many different ways.

Kisses,

            Festy

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr338369090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása