02.11. 2016

Gastro - Balatoni Gasztrotérkép II.

img_6291.JPG



img_5514.JPGimg_6292.JPGimg_5527.JPGimg_5528.JPGimg_6294.JPGimg_6293.JPGimg_6295.JPGimg_5532.JPGgasztroterkep2_1.jpg


Télen is dübörög a Balaton – itt a második Balatoni Gasztrotérkép

Megérkezett a nagysikerű Balatoni Gasztrotérkép második kiadása, ezúttal a Káli-medence-Badacsony-Tapolca-Szigliget-Vonyarcvashegy-Keszthely-Héviz-Sümeg-Somló tengely legjobb vendéglátósai és borászai fogtak össze, hogy a csopaki régiót követve ők is bebizonyítsák, van élet a Balatonon télen is. A térképeknek folytatása is várható, hamarosan tavaszi-nyári kiadással, angol nyelvű verzióval, és további régiókkal bővül majd a paletta.

Gyönyörű januári napsütésben debütált a Balatoni Gasztrotérkép második kiadása, a térképet a vonyarcvashegyi Zenit Hotelben mutatták be a házigazdák, elsőként szakmai körben. Az első, Tihany-Balatonfüred-Csopak-Paloznak-Alsóörs régiót bemutató kiadványt követően most a Káli-medence-Badacsony-Tapolca-Szigliget-Vonyarcvashegy-Keszthely-Héviz-Sümeg-Somló legjobb, minőségi vendéglátást nyújtó, télen is nyitvatartó éttermei és borászatai mutatkoztak be.

A térképek célja, hogy népszerűsítsék a minőségi balatoni vendéglátást, és szembemenjenek a régi, rossz berögződésekkel a Balatont illetően. A résztvevő vendéglátósok kiemelten fontosnak tartják a minőséget, az összefogás erejét és a Balaton, mint egész éves úti cél népszerűsítését.

A házigazdák most ízelítőt adtak kínálatukból, és megmutatták, bizony van miért télen is ellátogatni a Balatonra, sőt ilyenkor is csodás arcát mutatja a magyar tenger. A második Balatoni Gasztrotérkép remek iránytű lehet minden idelátogató és gasztro-rajongó számára, hiszen az összes hasznos információt tartalmazza a vendéglátóegységekről: téli nyitvatartás, elérhetőségek, online felületek és egy rövid leírás minden résztvevőről. Kis piktogramokkal feltüntetik azt is, hogy van-e gyerekmenü, panoráma, borospince, valamint hogy kutyabarát-e az adott hely.

A kiadvány teljesen ingyenes, elérhető a térképen szereplő egységekben, a régió főbb turisztikai pontjain és a nagyobb szállodákban is, valamint letölthető online a Balatoni Gasztrotérkép Facebook oldaláról: https://www.facebook.com/balatonigasztroterkep/

A második Balatoni Gasztrotérképen résztvevő éttermek, borászatok:

Bakos Attila Vendéglője

Bock Bisztró Balaton

Borbarátok Vendéglő

Hotel Bonvino

Istvándy Borműhely

Káli Art Inn

Káli Kövek Borászat

Kővirág - Étel, Ital, Ágy

Kreinbacher Birtok Somló

Laposa Birtok

Liliomkert piac - Káptalantóti

Liszkay Borkúria

Macchiato Cafe

Mi a Kő

Pampetrics Borkereskedés

Pálffy Pince

Pura Vida Wine&Dine

Terrazza Bistro&Bar

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr18380782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása