02.13. 2016

New GANT Diamond G collection

festy1s_3.jpg



festy3s_3.jpgfesty2s_3.jpgfesty5s_2.jpgfesty6s_3.jpgPhoto by Bognár Bogi


Sziasztok!

Jó hírem van a GANT kedvelőinek, mert pár nap múlva február 15-én már a boltokban is elérhető lesz az új Diamond G kollekció, ami most az utazáshoz kapcsolódik. Én is összeállítottam egy szuper airport look-ot, ami kényelmes, de mégis elegáns. Szeretem azt a GANT-ben, hogy letisztult, visszafogott a stílusa és minőségi anyagokkal dolgoznak, így sose tudunk mellélőni, ha bármit megveszünk tőlük. 


Biztos már láttátok a social media oldalaimon, hogy januárban Portugáliában voltunk Bogival a fotósommal, és ott fotóztuk be a Gant legújabb kollekcióját. Liszabon mellett az óceán partján készítettük a képeket a többi szettről, amiket hamarosan láthattok majd itt a blogon. 


Az utazás előtt nagyon izgatott voltam, mert még sose jártam Portugáliában és mindig is a bakancslistámon szerepelt. Amikor haza indultunk egyből az jutott eszembe, hogy mindenképpen vissza kell még térnem, mert annyira gyönyörű ország, hogy minél több részét szeretném még látni.


Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól indult az évem és már rettentően izgatott vagyok, mert idén rengeteg utazás előtt állok. Ígérem, hogy ezután is mindenről próbálok nektek beszámolni.


Sok puszi,
Festy


Hello,

I’ve got a good news for Gant fans. On 15th of this month the Diamond G collection, which theme is travelling, will be arrived to the shops. I made a super airport look, which is cozy and elegant at the same time. I especially love the crealry and solid style of Gant, not to mention their high quality textile what they use. Always a good ideal to choose something from them!

As you have seen on my blog, this januray I travelled to Portugal with Bogi, my photographer, where we shot the new collection of Gant. Soon you will see the rest of the sets which were shot on the ocean side next to Lisbon.

 

I was very excited before the trip, because I have never been in Portugal, although it was the top of my bucket-list. On the way home I felt that I have to return to this amazing and beautiful country to explore more part of it.

I am very happy about this fantastic beginning. I will go on so many trips and journeys in this year and I promise I will report about all of them.

Love, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr568387604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása