03.04. 2016

MFW - GAS Jeans look

festy4vs.jpg



3s.jpgfesty2s.jpg1s.jpgfesty1s.jpg2s.jpgfesty5s.jpg4s.jpgPhoto by Bognár Bogi


Outfit: GAS Jeans


Sziasztok!


Beköszöntött a márciussal a kora tavasz, így összeállítottam nektek egy nagyon basic normcore szettet. A hétköznapokon imádok egyszerű kényelmes dolgokat hordani. Gondolom ezzel ti is így vagytok! :) Az a lényeg hogy jól érezzük magunkat minden nap abban, amiben vagyunk! Figyeljétek meg, hogy a környezetetek is jobban meg fog dicsérni, ha nem feszengtek a magatokra erőltetett ruhákban.


Nem is tudom nektek elmondani, hogy mennyire örülök neki, hogy végre itt a tavasz! Ez az egyik kedvenc évszakom. Ilyenkor imádok az utcákon sétálgatni és élvezni a napsütést....


Sok puszi, Festy

Hello,

Here’s the spirng again, so I assambled to a basic Normcore outfit for you. I’m sure like evrybody else You prefer to the confortable clothes during the week. As for me the most important question if weather we can feel good in our choosen set. Your colleagues and frieds will clompliment you if you feel yourself relaxed in your own outfit.


I can‘t tell you how happy I am that spring has finally is arrived! This is my favourite season, I’m love so much walking in the streets and just enjoying the warm sun.


Lots of kissis,

            Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr468449086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása