03.18. 2016

Caprice Dorottya Diamond Palace spring collection

img_8056.JPG



img_8017.JPGimg_8074.JPGimg_8059.JPGimg_8069.JPGimg_8014.JPG

Különleges, hölgyeknek szóló program keretében mutatták be Közép-Európa legnagyobb gyémánt- és ékszer központjának új kollekcióját. A Caprice Primavera tavaszt idéző ékszerkollekciójának mesterműveivel egy ebéd keretében a Nobu étteremben ismerkedhettek meg az érdeklődők. A rendezvény házigazdája Vajna Tímea és Szabó Kimmel Tamás volt.

A Primavera Ladies Lunch elnevezésű rendezvényen a szépség, az ékszerek és gasztronómia találkozott. A Nobu gourmet menüsorát a Miss Universe Hungary királynői és finalistái vezették fel, akik saját magunkon mutatták be a Caprice tavaszi kollekciójának darabjait. Erre az alkalomra a Nobu bártendere által készített welcome koktélt a Primavera kollekcióhoz hasonlóan a tavaszi természet ihlette.

A Caprice-nál mindig arra törekednek, hogy kihozzák a maximumot a gyémántból, meggyőződésük, hogy a tökéletes csiszolás nem elég. „A Caprice dizájnerei nem csupán gyémánt ékszereket terveznek, hanem műalkotásokat – gyémántokból és drágakövekből. A Caprice Primavera ékszerkollekció mesterművei a tavaszt idézik. A most bemutatásra kerülő ékszerek alkotóit a természet, a virágok szépsége inspirálta. Mind egytől egyik a legjobb minőségű gyémántok és különböző drágakövek felhasználásával készülte.” – mondta Arik Harman, a Caprice Dorottya Diamond Palace társtulajdonosa, ügyvezető igazgatója.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr158498466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása