03.19. 2016

GAS Jeans - The perfect skinny jeans

festy3s_5.jpg


festy8s_1.jpgfesty7s_1.jpgfesty9s_1.jpgfesty5s_4.jpgfesty2s_5.jpgfesty6s_2.jpgfesty1s_5.jpgPhoto by Bognár Bogi

Outfit
Jeans: GAS Jeans
Top: GAS Jeans
Jacket: GAS Jeans
Heels: Zara
Bag: Alma Abonyi



Sziasztok!
Mindig nehéz megtalálni a tökéletes farmert. Én mostanában a skinny fazonokat vadászom és azok közül is, amiknek a száruk nem túl hosszú, mert ne vagyok túl magas, így sokat kell mindig keresgélnem mire rátalálok a megfelelő szárú nadrágra. Bevallom, hogy a high waisted nacikra is rá vagyok kattanva, mert hosszabbítják a lábat és nyáron crop toppal nagyon jól mutatnak ezek a farmerok. 
Gondolom nektek is sokat kell vadásznotok mire megtaláljátok az ideális nadrágot!


Sok puszi, Festy



Hello,


Always difficult to find the perfect jeans. I prefer to the skinny types with not to long stems because to my high. So it takes me so many time to find a good one. I have to admit day by day I love better the hight wasted trausers too. My legs look longer when I wear these kind of jeans, and with a crop top they are great outfits for summer.


I’m sure you know my fight for the perfect one!


Kisses,

            Festy

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr198510370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása