03.21. 2016

A Süel új prémium vonala, a Csillag Zsuzsi bemutatkozik

festy7s.jpg


festy8s.jpgfesty2s_4.jpgfesty4s_3.jpgfesty6s_1.jpgfesty3s_4.jpgfesty5s_3.jpgfesty1s_4.jpgfesty9s.jpgPhoto by Bognár Bogi


Végre itt a tavasz és vele együtt egy új prémium vonallal is találkozhattok a Süelnél. Csillag Zsuzsi név alatt egy teljesen új márkát ismerhettek meg kizárólag a Fashion streeten.


“ Ha kötött, akkor Süel “ szlogennel talán már találkoztatok az utóbbi években, amikor is teljes gőzzel azon dolgozott a Süel csapata, hogy végtelenül színes, egyedi nyomott fonalakból “szőtt” márkánkat bemutassak a nagyvilágnak.


A sok-
sok év alatt megfogalmazódott bennük a gondolat, hogy szeretnének egy prémium vonalat is életre hívni a Süel háza táján, de rengeteg idő volt, amire a részletek körvonalazódtak és megszületett az első Csillag Zsuzsi kapszula kollekció.


Inspiráció 

Az első kapszulakollekciót a halászhálók rusztikus világa ihlette. Színekben is a drapp, szürke átemenet, illetve a fekete dominál. A fonalak vastag, kicsit durva szerkezete is az erős hálókat, köteleket idézi, amivel a hagyományos halászat során dolgoznak a még megmaradt tengeri halászok. 


A különböző csipkeminták teljesen absztrakt váltakozásával, a szín és a fonal együttes cseréjével, egy kifejezetten bohém és vagány hatást értünk el. Nem lesz meglepetés, hogy a kollekció fedőneve "patchwork net". 


Hogy a hatás méginkább ezt a hálókkal átszött, rusztikus világot idézze, a sminktrendek közül a teljesen natúr vonalat, a selymesen csillogó porcelán bőrt választottuk, megbolondítva egy csipetnyi "broken doll" hatással. 


Az avantgard hálókat hasonlóan bolondos és természetes ékszerekkel párosítottuk, így a ZM ecojewellery név alatt futó, gumiabroncsból készült újrahasznosított ékszerekkel kombináltuk a kötött anyagot.


Pár kérdés a tervezőhöz Csillag Zsuzsihoz:

Hogy mi hívta életre a márkát?

Nagyon sok egyedi kéréssel kerestek meg minket/engem a vásárlóink az utóbbi években - amiket bevallom nem is mindig tudtunk teljesíteni -, így egyértelművé vált, hogy igenis igény van részükről egy kicsit extrább, prémium vonalra.

Sokan szerettek
volna teljesen személyre szabott kötött ruhát, valami extrémebbet, több kézimunkát, több dekort.
Ezt most mi egy új márkanév alatt, egy az egyben megvalósítjuk nektek.


Felmerülhet a kérdés, hogy miben lesz más és miben lesz hasonló ez a premium vonal?

Egyrészt, itt nem kizárólag kötött ruhákkal fogtok találkozni, illetve sokkal több kombinációra lesz lehetőség, például selyemmel vagy akár bőrrel párosított kötött darabokkal is összefuthattok majd.
Másrészt lesz lehetőségünk még extrább kötési technikák alkalmazására, komplikáltabb, lassabban készülő minták használatára, anyagok és fonalak váltakoztatására egy ruhán belül
is.


Színeinkre a letisztultság lesz jellemző, megtartva élénk világunkat. Egy
- egy modellt csak az adott kapszula kollekció megálmodott színvilágában vásárolhatnak meg az érdeklődők. Hasonlóság, hogy itt sem fog több ezer darab készülni egy- egy fazonból. 15-20 darabos szériákkal barátkozhatnak a vásárlók, így teljesen bizonyos, hogy szinte lehetetlen lesz összefutni egy másik hasonlóval az utcán.


A stílust tekintve kicsit elvontabb utakra lépünk, így néha talán meghökkentő megvalósításokkal is találkozhattok.


A finomság és a nőies vonal megmarad, a minőségről nem is beszélve, de inkább "state of art" kötött darabokról beszélhetünk majd.

A márka kizárólag a Fashion Streeten kapható.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr798506290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása