03.31. 2016

MFW - GANT look

festy1s_9.jpg


festy2s_9.jpgfesty5s_8.jpgfesty3s_9.jpgPhoto by Bognár Bogi

Outfit
Shirt: GANT
Skirt: GANT
Jacket: GANT
Bag: Louis Vuitton
Shoes: Adidas

 

 

Hello,

The lovely spring here is again, so let’s bring out your skirts and spring-coats! Today I chose an elegant set for all of you. Nowdays, I fell in love with the shades of blue, as you can see in my latest Instagram pics. :)


Blue is one of the most determinative colours of GANT, so I found easily the best clothes to my elegnat blue look in their shops. I bought in pair this beautiful silk skirt and blouse with this long line fashion blazer.


I hope this inspiries you to make your own spring outfit . :)


Love,

            Festy




Sziasztok!

Szerencsére végre beköszöntött a tavasz, így elővehetjük a szoknyákat és a tavaszi kabátokat. Mára egy elegánsabb szettet állítottam nektek össze. Mostanában teljesen beleszerettem a kék különböző árnyalataiba, amit az Instagramomon is láthattatok, hogy az elmúlt időben mindig visszaköszönt ez a szín valamelyik képemen. :)


A GANT boltban nem volt nehéz szép kék színű ruhákat találni, mert nekik az egyik ikonikus színük. Ezt a gyönyörű selyem szoknyát és és blúzt kombináltam egy hosszított fazonú zakóval. 


Remélem, ti is kedvet kaptatok egy tavaszi outfit összeállításához!

Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr938498706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása