04.21. 2016

Calvin Klein - Coachella feeling

festy9s_1.jpg



festy1s_1.jpgfesty12s.jpgfesty3s_1.jpgfesty8s_1.jpgfesty4s_1.jpgfesty5s_1.jpgfesty2s_1.jpgfesty7s_1.jpgfesty6s_1.jpgfesty10s.jpg


Sziasztok!

Hétvégén volt California legnagyobb fesztiválja a Coachella, ami a divatvilágában is elégé meghatározó esemény, mert az itt bulizó sztárok, modellek és bloggerek outfitjei fogják megadni az öltözködési inspirációt a nyár többi fesztiváljaira is a világ minden részén. Az egyik nagy álmom, hogy egyszer én is eljuthassak erre a fesztiválra.


Ahogy nézegettem a külföldi bloggerek oldalait engem is teljesen magával ragadott a fesztivál életérzés, és ennek hatására összeállítottam ezt a fesztiválozós szettet. Imádom a csipke ruhákat és a hippie stílusú cuccokat. Egy fesztiválon mindig nagyon fontosak a kiegészítők, így most se maradhatott ki összeállításomból ez a szalma kalap, ez a szép szívecskés Calvin Klein nyaklánc és természetesen a gladiátor szandál.


Gondolom már ti is alig várjátok, hogy nálunk is megkezdődjön a fesztivál szezon!


Puszi, Festy



Hello,

California‘s biggest festival, Coachella was cancelled last weekend. This is an iconic event in the fashion world, because the trends of the other festivals that follows are based on the clothes that the biggest starts, models and bloggerswear at Coachella. One of my dreams is to go to this festival.


I got some inspirations when I saw pictures from Coachella, therefore I did my own set. I love the lace dresses and the hippie style so much, and of course the heart of the festival stes are the deatiles. I chose this straw hat with this heart-shaped Clavin Klein necklace and this awsome gladiator sandals!


I know, are also waiting for the festival season!


Love,

            Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr358652604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása