04.29. 2016

GAS Jeans - Boyfriend jeans with pink jacket

2s.jpg



4s.jpg1s.jpg5s.jpg3s.jpgPhoto by Szín Róbert

Outfit:
Jacket: GAS Jeans
Top: GAS Jeans
Boyfriend jeans: GAS Jeans

Hello,


Unfortunatly the weather is cold outside, however I would like to get into spring-mood, so that’s why I chose this pastel set. Pink is still fashionablecolur. Personally I’m happy about this news, I like joyful colours like pink.


The timeless boyfriend jeans are always looking good with high hill shoes. This set makes the balance between the jeans‘ masculin and the shoes‘ feminine attitude.


I hope you also got some inspiration for a lazy spring outfit.

Love,

            Festy

 

Sziasztok!

Sajnos még eléggé rossz idő van, de én már szeretnék ráhangolódni a tavaszra, ezért választottam mára ezt a kellemes pasztell szettet. A rózsaszín idén is népszerű lesz, aminek én személy szerint nagyon örülök, mert szeretem a kellemes vidám színeket.
Az örök divatos boyfriend jeans szuperül tud mutatni egy különleges magassarkúval, így ellensúlyozzuk a férfi nadrág lazaságát és nőiességet kölcsönzünk a szettünkbe. 
Remélem, ti is kedvet kaptatok egy laza tavaszi outfithez! :)
Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr978674212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása