04.30. 2016

New fashionable Adidas Sprung running watch

festy5s_3.jpg



festy6s_3.jpg4festy12s.jpgfesty2s_3.jpgfesty11s.jpgfesty1s_3.jpg3s_1.jpgfesty3s_3.jpgfesty7s_3.jpgfesty4s_3.jpgfesty8s_2.jpgfesty9s_3.jpgfesty10s_2.jpgPhoto by Nagy Teodóra

 

Hello,

Today was a historical day of my life. Today was the first time I got a medal in a runningcompetition. Befor this, I just run in relay teams and we never had any good positions. When I played handball I had always hate the long distance running trainings, so I never imagined one day I will enter a running competition.


I went to Balatonlelle with Teodóra, one of my friends. We had a beautiful sunny weather for running. We had one misson, to tested the new Adidas Sprung watch. We both chosed the super fashionable withe one. I love, when a watch not just functional but stylish in the same time.


After the race we spent a few time at the lake and after that we went a lovely restaurant and ate our condign meal. To tell the tuth, I could spend more time in this beautiful aera.


I hope all you have a great weekend.

Kisses,

            Festy

 

Sziasztok!

A mai nap történelmi pillanat volt számomra, mert megszereztem az első érmemet futóversenyen. Eddig még csak váltót futottam, de ott sajnos nem kaptunk érmet. Régen, amikor kézilabdáztam nagyon nem szerettem a hosszútávú futásokat az edzéseken, így sose gondoltam volna, hogy egyszer még futóversenyre is benevezek. 
Teodóra barátnőmmel mentünk le Balatonfüredre, gyönyörű volt a vízpart és az időjárás is. Tökéletes volt minden a futáshoz. Volt egy küldetésünk is,hogy kipróbáljuk az új Adidas Sprung órákat, amik nem csak a futáshoz jók, hanem szuper divatosak is. Mindketten csajos, fehérszínű modelleket választottunk. Szeretem, ha az órák nem csak funkcionálisak, hanem divatosak is.
A verseny után kicsit szusszantunk a kikötőben a vízparton, és utána beültünk egy kávézóba, mert már nagyon éhesek és szomjasak voltunk. Szívem szerint még el tudtam volna tölteni pár napot ezen a gyönyörű helyen...
Remélem, nektek is ilyen jól telt a hétvégétek!
Puszi, Festy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr418677904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása