05.24. 2016

Sanuk - Super comfortable and soft sandals what made of yoga mat

festy3s_4.jpg



festy6s_4.jpgfesty4s_2.jpgfesty1s_7.jpgfesty2s_6.jpgfesty5s_4.jpgfesty8s.jpgfesty7s_1.jpg

Hello,

I’ve just found the most comfortable sandals with extra soft insoles. The Sanuk Yoga Sling and Yoga Slinged up sandals were made from yoga mattres, and with the mood and comfort of yoga the user can feel protected.

It’s hard to find comfortable sandals or shoes in fast fashion shops, so this is the reason why I’m always looking for alternative options. One time, I counted how much I walked during a day and it turned out to be more than 10 km! So if I wear an unpleasant shoe with hard insoles, it means I have big pain in my feet at the end of the day.


The Sanuk’s innovation is the union between yoga and sandals: Walk in yoga!

I’m sure, everybody knows the soft touch of yoga mattres. Now you can feel this great pleasure during the whole day thanks for the Sanuk sandals and its special insoles. When you wear this sandals your soul and body will feel the extreme protection of yoga mattres.


Beside the extra comfort, the brand is thinking about vegetarian customers, so they care about not to use any product of animal origins.

With Love,

            Festy

 



Sziasztok!

Képzeljétek, rábukkantam egy olyan szandálra, ami szuper kényelmes és extra puha a talpa. A jógamatracból készült Sanuk Yoga Sling és Yoga Slinged up szandálok a jóga kényelmét és hangulatát biztosítják a testnek és léleknek egyaránt. 


Nehéz olyan cipőt vagy szandált találni, ami kényelmes is, mert a fast fashion boltok nem arról híresek, hanem a kényelmetlen lábbelikről, így sokszor kutatok alternatív márkák után is, amikben egésznap tudok szaladgálni a városban. Egyszer lemértem, hogy egy nap km 10 kilométert gyalogolok a városban, így egy kemény talpú cipőben a nap végére elég kemény fájdalmaim vannak.



A Sanuk újítása a jóga és a szandál párosítása: Járjunk jógában! 


Biztosan mindenki számára ismerős a jógamatrac puha, lágy érintése. Mostantól egész nap magunkon érezhetjük ezt a könnyedséget. A Sanuk szandálok talprésze jógamatracból készül, ennek köszönhetően ezek a szandálok és papucsok egyedülállóak. Az eredeti 100% jógamatracból készülő talprész extrém módon légies viseletet biztosít a testnek és léleknek egyaránt, olyan érzést nyújt, mintha tényleg jógamatracon lépkednénk. Az extra komfortérzet mellett a márka gondolt a vegetáriánus Sanuk rajongókra is, ezért még azt is feltüntetik, hogy a gyártás során használtak-e állati eredetű alapanyagot.



A Sanuk thai nyelven azt jelenti „Boldogság.”

A dél-kaliforniai márka története a kilencvenes évek végén kezdődött, amikor Jeff Kelley teljesen új típusú lábbeliket alkotott: elkezdett szandál belső talp részt ötvözni a cipők külső, felső rétegével. A Sanuk papucscipők a mai napig a márka alappillérének számítanak és azóta is népszerűek az amerikai fiatalok és hírességek körében. A márka folyamatosan keresi az új lehetőségeket, így született meg 2013-ban a jógamatracból készült papucs- és szandál család, illetve az idei évben a férfiaknak tervezett Craft Beer CozyTm modell család. A lábbelik tervezése során az alapítók célja, hogy a termékek legalább annyira szórakoztatóak és izgalmasak legyenek, mint amennyire kényelmesek. A Sanuk, az Amerikában nagy népszerűségnek örvendő „neohippi” kultúra védjegyévé vált, mely irányzat várhatóan Magyarországot is meghódítja majd a közeljövőben.


A márka szlogenje a kezdetek óta változatlan: Mosolyogj és add tovább! (“Smile, Pass It On!”). A vállalat központi üzenete a pozitív életstílus és a laza megjelenés.


A Sanuk márkát forgalmazó üzletek listája és a cipőmárkáról további érdekesség a www.sanuk.hu weboldalon található.


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr768745752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása