06.21. 2016

MAX&Co. - Lovely peach-colored look

festy2s_5.jpg



festy8s_2.jpg4s.jpgfesty1s_5.jpgfetsy3s.jpg3s_1.jpgfesty6s_4.jpg2s_1.jpgfesty5s_5.jpg1s_1.jpgfesty4s_5.jpgfesty9s_3.jpg5s_1.jpgfesty7s_3.jpgPhoto by Nagy Teodora

Total look: MAX&Co.

 

This post is especially close to my heart because this time I’m going to write about my favourite italian brand, MAXSCO. I love the way their clean, elegant stlye is combined with the youthful strength that results those beautiful, high quality products you can find in MOM Park. If you're wearing these amazing dresses, I’m sure everyone will stare at you on the streets.

The summer sale has just been started, so it’s worth to take a look at their shop. Here’s my favourite sets from MAXSCO.

 


Sziasztok!

A mai poszt nagyon kedves nekem, mert az egyik kedvenc olasz márkámról a MAX&Co.-ról írok benne nektek, ami már itthon is kapható a MOM Parkban. Szeretem, hogy a letisztult elegencia, és egy kis fiatalos lendület keveredik a ruhák stílusában. Ha ezeket a darabokat felvesszük, akkor biztosan mindenki utánunk fordul az utcán, és már az anyagokon is messziről látszik a minőség.


Most kezdődött az üzletben a nyári leárazás, és ezekből a ruhákból állítottam össze egy különleges szettet, hogy láthassátok milyen szépségek kaphatóak a MAX&Co. boltban. Érdemes benézni hozzájuk, mert igazi kincsekre lehet lelni! 


Puszi, Festy


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr698827992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása