06.30. 2016

Beauty - LuX-Factor Eyelash serum

festy2s_7.jpg



festy3s_6.jpgfesty1s_7.jpgfesty4s_5.jpgfesty5s_7.jpg

Hello,


So many time has passed since my last beauty post so now I bring a test for you. I would like to share my experiences from the LuX-Factor eyelash growing serum. I had started to use this product on daily base almost six months ago, during this time the serum makes my lashes richer and stronger. In the evenings when I whas my make up I daub this serum to my lashes and I repeat it in the mornings before I do my make up. Thanks for this small ritual the result can be seen after a month.


Next time I’m going to try it in my eyebrow, because if it would be richer I could be give a new shape for it easier. I’m exciting about the result here.

You can find more information at the link below:
http://lux-factor.com/szempillanoveszto-szerum


If you have any experience or any question do not hesitate to ask me!

Kiss,

            Festy




Sziasztok!

Már régen írtam beauty posztot, így most hoztam nektek egy tesztet, amiben a LuX-Factor szempillanövesztő szérumról szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat. Már majdnem fél éve használom a készítményt, és tényleg elég hamar rá lehet szokni, mert szépen vissza dúsította a szempilláimat és megerősítette. Este amikor lemosom a sminkemet utána bekenem a pilláimat a szérummal és ugyan ezt reggel is megteszem mielőtt rárakom újra a szempillaspirált és a sminket az arcomra. Ezt a rituálét mindennap megismételem. Úgy egy hónap után kezdem megfigyelni a szer hatását.


Legközelebb ki akarom próbálni a szemöldökömre is, mert sokkal szebben lehetne formázni, ha az is egy kicsit sűrűbb lenne. Már izgatottan várom, ott is az eredményt! 


Bővebb információt még itt tudtok olvasni róla:
http://lux-factor.com/szempillanoveszto-szerum



Nyugodtan írjátok meg, ha bármilyen kérdésetek vagy akár tapasztalatotok van a LuX-Factor szempillanövesztő szérummal kapcsolatban!


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr968858928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása