07.08. 2016

Handmade and unique designed gemstone jewelry by Sophie Molnar

festy3s_2.jpg


festy8s_1.jpgfesty5s_2.jpgfesty7s_1.jpgfesty2s_2.jpgfesty6s_2.jpgfesty1vs.jpgfesty9s_1.jpgfesty4s_2.jpgPhoto by Beauty Junkie


Outfit
Open Rings: Sophie Molnar Design
Top: Mango
Shorts: Stradivarius
Bag: Coccinelle
Heels: Mango



Sziasztok!

Ebben a posztban egy tehetséges tervezőt Shopie Molnar-t szeretnék nektek bemutatni, aki különleges kézzel készített ékszereket tervez, kiváló minőségű drágakővekből, egyedi design alapján, amelyeket ötvösművész közreműködésével együtt alkotnak meg.

Sokat beszélgettem Shopie-val, mert egyből egy hullámhosszra kerültünk a közös érdeklődésünk miatt. Mindketten imádjuk és fanatikusan gyűjtjük az ásványokat és kőzeteket. Engem már általános iskolában elvarázsolt ez a világ. Több száz darabos gyűjteményem van otthon és kiskoromban az volt a mániám, hogy nézegettem a köveimet és rendszereztem őket. Először vulkanológus akartam lenni, de végül azért maradtam a földrajznál, mert térképész lettem. :) Az ELTE-n mindig imádtam a geológia és természetföldrajz órákat, teljesen eltudtak varázsolni természeti csodák....


Visszakanyarodva Shopie művészetéhez, szeretném ha közelebbről is megismernétek ezeket az egyedi drágakövekkel készült ékszereket. 
Itt tudjátok megnézni a kollekciókat: www.sophiemolnardesign.com


Mi teszi tökéletessé a Sophie Molnar Design ékszereket?

  • A kiváló minőségű drágakőből, egyedi design alapján, kézzel készített darabok.
  • Több éves ékszertervezési és készítési tapasztalattal megmunkált időálló nemesfémek.
  • Minőségi drágaköveinket diplomás drágakő szakértő, Sophie személyesen választja ki, vizsgálja meg és szerzi be közvetlenül az eladótól, a világ minden pontjáról. Az ő tapasztalata biztosítja ékszereink minőségét és közvetítői költségektől mentes, kedvező árát.


Mi a tervezés folyamata?

  • A kiválasztott kőhöz segítenek megtervezni a hozzá illő foglalatot, anyagot, formákat.
  • Régi, megunt arany ékszereket is fel tudnak használni a vágyott ékszer elkészítéséhez, így ezáltal is csökkentve az árakat.


Sophie Molnar Design Filozófiája
Célunk, hogy a drágakövek színeit és formáit különleges módon ötvözve, az egyéni igényeknek megfelelően alakítsuk.  Ez az elképzelés motiválta szakértőnket, Zsófit, hogy képzett drágakő-szakértővé és ékszer tervezővé váljon.
Tapasztalt ötvös csapattal gondoskodunk az ékszerek megalkotásáról az első koncepciótól a legkiválóbb drágakövek kiválasztásán át, egészen a tényleges gyártásig. Drágakő szakértőnk minden felhasználásra kerülő drágakövet és féldrágakövet bevizsgál és hitelesítő tanúsítvánnyal lát el.



A mai outfitemhez Shopie Molnar ikonikus gyűrűjeit az Open Ring-et választottam, amiket gyémánttal, zafírral és smaragddal díszített. Igazi divatos és fiatalos darabok és teljesen elérhető áron. Itt tudjátok megnézni őket: www.sophiemolnardesign.com/kapszula-kollekcio


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr958871232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása