07.26. 2016

A klasszikustól a platformig – Szandálmustra Crocs módra

unspecified-12.jpeg


unspecified-9.jpegunspecified-11.jpeg



A Crocs márka a legtöbb ember számára még mindig egyet jelent a papucsokkal, pedig kevés márka mondhatja el magáról, hogy olyan széles cipő- és szandálkínálattal rendelkezik, mint a Crocs. Az első Crocs modellt 2002-ben mutatták be Amerikában és azonnal a népszerűségi listák élére került. A kezdeti siker azóta is töretlen, köszönhető többek között a márka által szabadalmaztatott Crocs Lite TM Super anyagnak, mely a lehető legoptimálisabb talp szerkezetet biztosítja. Az elérhető cipők kínálata pedig folyamatosan bővült, többek között egyedülálló szandálokkal.

Lássuk, milyen különleges Crocs szandálok közül válogathatunk! Ezek a lábbelik nem csak egyediek, hanem kényelmesek, tökéletesen szellőznek és könnyen tisztíthatóak is.



Színkavalkád

Melyek az ideális szandál ismérvei? Vidám, színes, kényelmes mégis nőies és viselhetjük bármivel. A Crocs ColorBlock Flat szandáljában minden kívánságunk egyesül, tökéletes kiegészítő bármilyen outfithez.



Fellegekben járva

A Crocs szó hallatán a legtöbb embernek a lapos cipők jutnak az eszébe, pedig a márka gondol azokra is, akik szeretnek magas sarkakon járni, így születtek meg a Crocs Leigh szandálok. Ezek a modellek is magukon viselik a többi Crocs lábbeli pozitív tulajdonságait, vízálló talprésszel rendelkeznek, hihetetlenül könnyűek és extrém módon kényelmesek.


Az aktuálisan elérhető kínálat és további Crocs modellek a Tranzitshop honlapján érhetők el.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr428926620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása