07.27. 2016

Beauty - Skin hydration and sightseeing

festy3s_5.jpg



festy4s_5.jpgfesty1s_4.jpgfesty6s_5.jpgfesty2s_5.jpgfesty5s_5.jpgPhoto by PandArte



Sziasztok!

A mai bejegyzésben arról szeretnék nektek írni, hogy milyen fontos nyáron és a nyaralásokon az arcunk hidratálása. Mindegy, hogy vízparton pihenünk vagy várost nézünk, a napon sokkal jobban elveszítjük a nedvességet a bőrünkből. Én ilyenkor jóval többet szoktam inni az átlagosnál és mindig nálam van a táskámban az arckrémem, amivel kívülről is ápolni tudom a bőrömet. 

Már többször írtam nektek, hogy a LuX-Factor 4D Hyluron krémet használom mindennap, így ezzel nem csak este és reggel kenem be az arcomat, hanem napközben is, amikor úgy érzem, hogy kezd egy kicsit dehidratált lenni a bőröm. Nagyon fontos, hogy még az előtt megelőzzünk, mielőtt kialakulnának a ráncaink!

Mindenkinek még szép nyarat és pihenést kívánok! :)


Puszi, Festy



Hello Everyone,


In this post, I would like to write about the skin care’s importance in the summer. It doesn’t matter we are in the seaside or on a city tour, our skin water ballance is overturn. During my holidays I drink more, and my skin moisturising cream is always in my bag.

Beforehand I wrote I use the LuX-factor 4D Hyluron cream on daily base every morning and in the evenings, but in the summer I use it during the day, when I feel my skin is dehydrated. If we do not want to have any crinkle, the prevention is the most important.

I hope all of you have a great summer.


Kisses,

            Fetsy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr828914360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása