07.29. 2016

Make your sandals

festy3s_8.jpg



festy1s_7.jpgfesty4s_8.jpg2s_6.jpgfesty2s_8.jpgfesty5s_8.jpg3s_6.jpgfesty7s_6.jpg1s_6.jpgfesty6s_8.jpgPhoto by Nagy Teodora


 

Sziasztok!


Ha szeretitek nyáron a sarukat, akkor érdemes megnézni ezeket a Mys spanyol szandálokat, amiknek az a különlegessége, hogy magunknak állíthatjuk össze a saját stílusunkra. Különböző talpak közül választhatunk, attól függően, hogy a laposat vagy a platformosat szeretjük. Ha rátaláltunk a nekünk tetsző talpra, akkor utána még mindig korlátlanok a lehetőségek, hogy különböző szandálunk lehessen. Rengeteg színű pánt közül tudunk válogatni és még díszíthetjük kis gombokkal és kövekkel is, ha az a mi stílusunk. 

Akár minden nap más színű sarunk lehet, a ruhánkhoz illően!


Én is összeállítottam a saját szandáljaimat a nyárra. Egy színes tengerparti stílust raktam össze és egy letisztult fehéret, amit bármikor és bármilyen szetthez tudok hordani. :)


Ebben a hónapban megnyílt Budapesten az első Mys bolt a Podmaniczky 5. szám alatt, itt tudtok hozzájutni a szandálokhoz.



Puszi, Festy



Hello Babes,

Do you like sandals? Do you like extra ordinary sandals? If your answer is, Yes! you will keen on your own Mys sandals. This spanish brand’s speciality is that, you can choose between different items. For example you can decide, which insoles do you want. Do you want a platform instead of an average sandal’s insoles? Your facilities do not end here. You can also choose beetwen many straps in hundreds of colours. Furthermore, you can decorate your sandals with small buttuns and jewels too.

You can wear a different stylish sandal, which perfectly fits for your dress in everyday.

I made two sandals in my stlye. One is in a colourful seaside style and the other is a clear white, what I can wear with all my summer sets.


The first Mys shop was opened in this month in Budapest. You can find their store under 5. Podmaniczky street.
Here is thier facebook page: http://www.facebook.com/mysandalshu


Love,

            Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr818922654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása