08.01. 2016

HUGO BOSS store Budapest re-opening & Formula 1 race party

12s.jpg



14s.jpg11s.jpg10s.jpg1s_5.jpg6s_2.jpg3s_5.jpg15s.jpg4s_2.jpg3s_5.jpg9s.jpg8s.jpg2s_5.jpg5s_2.jpg7s_1.jpg13s.jpg
HUGO BOSS total look

 

Hello,


Last week I had pretty eventful days thank to the Formula 1. It started on Thursday with the re-opening party of the HUGO BOSS store, with Nico Rosberg (star pilot of Mercedes AMG Petronas ) as a star guest. I was very excited about that night, because I was asked to choose a beautiful HUGO BOSS dress in the store previously and this was the first time here in Hungary, when I could attend an event in an outfit from the brand itself. I felt really privileged that a prestigious brand like HUGO BOSS invited me to wear their dress at an exclusive party like this. 

The afternoon of the day bought another surprise from them: a courier delivered an amazing leather clutch to me. For once I felt like the famous international bloggers I follow :). 

The HUGO BOSS re-opening party started on Thursday night and it happened not only in the renewed store but a part of the Fashion Street was closed for it too, and was made into a venue of an elegant red carpet event full of celebrities and BOSS customers.

During the evening star guest Nico Rosberg arrived too, he officially opened the store and gave interviews. I was lucky to take a few photos of him that you could already see on my Facebook and Instagram pages. 

We also shot a mood video of the event with Robi that you will see soon on the blog.


Love,
Festy

 



Sziasztok!

Múlt héten elég eseménydús napjaim voltak a Forma-1 kapcsán. Csütörtökön kezdődött a HUGO BOSS re-opening partijával, ahol a sztárvendég Nico Rosberg volt a Mercedes AMG Petronas csapat sztár pilótája. Nagyon izgultam az este miatt, mert előtte kiválaszthattam egy a gyönyörű HUGO BOSS ruhát a boltban, és ez volt az első olyan itthoni eseményem, ahova a márka saját ruhájában jelenhettem meg. Ez egy igazán nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagy barnd méltónak tart arra, hogy viselhessem a ruháját a nyilvánossá előtt egy ilyen exklúzív eseményen.


Ezen a napon délután még kaptam egy szuper meglepetést is tőlük, egy gyönyörű bőr clutch-ot, amit egy futár hozott díszdobozban. Teljesen úgy éreztem magamat, mint a külföldi bloggerek, akiket nap mint nap követek. 


A HUGO BOSS re-opening parity csütörtök este kezdődött, ami nem csak a felújított boltban zajlott, hanem még erre az alkalomra lezárták a Fashion Street egy részét is, és berendezték egy elegáns vörösszőnyeges esemény helyszínévé, ahol celebek és BOSS tőrzsvásárlók voltak.


Az este folyamán a sztárvendég Nico Rosberg is megérkezett, ünnepélyesen megnyitotta a boltot és utána interjúkat készített. Nekem is sikerült pár fotót lőni róla, amit már láthattatok a Facebookomon és az Instagramomon.


Az eseményről Robival egy mood videót is forgattunk nektek, amit hamarosan láthattok majd a blogon is.



Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr388916708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása