08.10. 2016

Beauty - My fav Rexona Maximum Protection

festy1s_2.jpg


festy2s_2.jpgfesty4s_2.jpgfesty3s_2.jpgfesty6s.jpgfesty5s_1.jpgPhoto by Nagy Teodora



Sziasztok!


Újabb beauty témájú poszttal jelentkezem. Ebben a rovatban szeretek olyan termékeket bemutatni nektek, amiket én is mindennap használok, és még jó minőségüek is. Fontosnak tartom, hogy foglalkozzunk a testünkkel, és a szépségápolással, de egyáltalán nem mindegy, hogy mit használunk. Érdemes néha egy kicsit többet áldozni rá, de biztos, hogy megéri a hatása miatt.


Az izzadásgátló dezodor is egy olyan termék, amit mindennap használunk és szerintem fontos, hogy a megfelelőt válasszuk ki. Felöltözünk egy szép ruhába, és nagyon nem mutat jól, ha azon egy idő után átüt az izzadságunk.


Nekem a munkám miatt szükséges, hogy megfelelő hatású legyen a dezodorom, amit használok, mert ha elhozok egy drága ruhát fotózni az outfit poszthoz egy tervezőtől vagy a boltból,  akkor nem mindegy, hogy milyen állapotban viszem vissza, vagy hogyan mutat a képen. Nem túl esztétikus, ha izzadságfoltos lesz.


Éppen készülünk a szeptemberi New York fashion week-re, és oda is egy fontos kellék a szuper erős Rexona Maximum Protection izzadásgátló krémdezodorom, mert 2x erősebb védelmet nyújt, mint egy normál dezodor. Ez a prémium termék abban különleges, hogy a hatóanyag az izzadságban feloldódva gélt képez, mely 48 óráig gátolja a további izzadást. A divatbemutatókon és más eseményeken is magabiztosságot ad, hogy nem kell azon izgulnom, hogy átüt-e az izzadság a szép ruhámon. 


Szerintem érdemes kipróbálni ezt a szuper terméket, mert sokszor jól jöhet, tárgyalásokon vagy stresszesebb helyzetekben! :)


Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1110117060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása