08.11. 2016

A young talented bag designer Nini Molnar

festyt3s.jpg



festyt5s.jpgfestyt2s.jpgfestyt6s.jpg_festyt1s.jpgfesty4ts.jpgfestyt7s.jpgPhoto by Nagy Teodora



Sziasztok!


Ebben a posztban egy fiatal tehetséges táska és kiegészítő készítő tervezőt Nini Molnar-t szeretném nektek bemutatni. Nini Budapesten született és jelenleg Londonban él. Tavaly elkezdte saját brandjét építeni. Az a védjegye, hogy különleges anyagokból olyan táskákat készít, amire minden lány felkapja a fejét, és egyből beleszeret. Első kollekciója Pompom-ból készült táskákból állt, a Pombag. Mostani is egyedi stílusú, fonottkosár jelleget idéz az anyaga.


Nini nagyon jól ráérez a jelenlegi trendekre és steetstyleban is nagyon jól hordhatóak az alkotásai, aminek én nagyon örülök, mert sokszor a nagyon extrém alkotásokat csak divateseményekre tudom hordani. Én is összeállítottam egy nyári szettet a legújabb modelljéhez, a Sunbag-hez. 


Ha nektek is megtetszett Nini táskája, akkor itt tudjátok megnézni a többi termékeit is, és még találtok róla bővebb információt:
https://ninimolnar.com


Puszi, Festy



Hello,


In this post I’d like to introduce to you a talented young bag and accessories designer, Nini Molnar. Nini was born in Budapest and currently lives in London, she started her own brand last year. Her trademark is that she creates bags from unique materials those turn heads and make every girl to fall in love with the bags. Her firs collection, the Pombag, was made of pompoms, and the new collection is also outstanding with a material that looks like a wowen basket.

Nini catches the new trends really well and her creations can be very well worn in the street style, which makes me particularly happy, because usually I can wear the too extreme creations only for fashion events. This time I put together a summer outfit to her newest model, the Sunbag.

If you liked Nini’s bag, you can check out her other products and additional infos here:
https://ninimolnar.com

Love,
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8910261410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása