08.20. 2016

HUGO BOSS - My most beautiful dress

festy1vs.jpg



festy3s_6.jpgfesty4s_7.jpgfesty2s_7.jpg1.jpgfesty6s_4.jpg2.jpgfesty5s_5.jpgPhoto by Nagy Teodora

Outfit
Dress: HUGO BOSS
Clutch: HUGO BOSS
Heels: Balenciaga

 

Hello,


In this post I want to show you the amazing outfit I wore at the HUGO BOSS store re-opening party. I'm totally in love with the dress and I might say that it is the most beautiful and sophisticated piece in my wardrobe so far. I like the retro style and that it goes very well with my let-down bangs and the sexy red lipstick.

My intention was to break up the retro style a bit with the edgy pair of Balenciaga sandals to make the outfit even more exciting. And let's don't forget about the beautiful leather clutch which gives the outfit an other spin in colours.


Love, 

Festy



Sziasztok!

Ebben a posztban meg szeretném nektek mutatni azt a gyönyörű szettet, amit a HUGO BOSS re-opening partiján viseltem. Teljesen szerelmes vagyok ebbe a ruhába és azt hiszem mondhatom azt, hogy ez az eddigi legszebb és legkifinomultabb ruhadarabom a gardróbomban. Tetszik, hogy retro a stílusa, amihez szuperül passzol a leengedett frufrum és ez a szexi vörös rúzs. 


Igazából ezt a retro vonalat meg szerettem volna kicsit bontani ezzel a vagány Balenciaga bőr szandállal, ami által izgalmasabb is lett az outfit összhatása. Erről a csodás bőr clutch-ról se feledkezzünk meg, ami színben mindenképpen ad egy kis csavart a szettnek.


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7710987180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása